10% på kategorien BØRNEVÆRELSE 🛏️
10% på kategorien BØRNEVÆRELSE 🛏️
Kopiér koden:
LGG18944
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
"

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Kids Collective Børnemadras 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-betræk, 10 cm høj, hvid med lagen
-28%
p.t. udsolgt

Kids Collective Børnemadras 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-betræk, 10 cm høj, hvid med lagen


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

1.708 kr
Pris
1.238 kr
Fri fragt*
Du sparer
470 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A429057

Kids Collective Børnemadras 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-betræk, 10 cm høj, hvid med lagen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores Royal baby- og børnemadras til kræsne forældre tilbyder ikke kun enestående komfort, men også robusthed - den kan bære op til 60 kg, hvilket gør den ideel til børn i voksealderen. Ved hjælp af naturlige materialer af højeste kvalitet har vi udviklet en luksusmadras med et støttende latexlag og et aloe vera-betræk. Den er åndbar, tilpasser sig perfekt til dit barns krop og er kendetegnet ved naturlatex' enestående elasticitet og holdbarhed. Hygiejnen er heller ikke forsømt: Det aftagelige betræk er nemt at rengøre, hvis noget skulle gå galt. Madrassen er lige velegnet til side-, mave- og rygsøvn, har en fugtregulerende effekt, afgiver varme og lover en afslappende søvn hele vejen rundt. Nætterne er fredelige, og du kan starte morgenen fuld af energi. Et matchende lagen af 100 % bomuld fås som ekstraudstyr.

Kids Collective . Når børn elsker at sove.

Det er vores løfte:
Vi producerer i centrum af Europa og gennemfører regelmæssige og strenge kvalitetskontroller. Vi har kendt vores partnere personligt i mange år. Vi tager kundernes feedback til os og videreudvikler hele tiden vores produkter. Fra forældre til forældre. Vi ønsker, at vores børn skal have en god nats søvn og starte hver morgen med maksimal energi. Det er det, denne madras er lavet til.

  • LATEX ROYAL: Eco 5-certificeret flerlagskonstruktion med et lag naturlatex og støttende koldskum. Bestem selv, hvilken fasthed der er bedst for dit barn med denne vendbare madras.
  • ALOE VERA BETRÆK: Betrækket af særlig høj kvalitet (200 g/m²) er gennemvædet med aloe vera, som gør betrækket behageligt, blødt, åndbart og særligt hudvenligt. Aftageligt og vaskbart ved 60 grader i tilfælde af spild.
  • OPTIMAL LUFTCIRKULATION: Kombinationen af naturlatex, kvalitetsskum og aloe vera-betræk af høj kvalitet sikrer optimal luftcirkulation og dermed en afslappende søvn for dit barn. Fugt absorberes hurtigt.
  • EUROPÆISK KVALITETSPRODUKT: Vi producerer i hjertet af Europa med 50 års erfaring inden for produktion af baby- og børnemadrasser. Som forældre ved vi, at en god nats søvn er det vigtigste for vores små.
  • BEDSTE SØVN TIL DIT BARN: Testet af kræsne forældre. Med to forskellige fasthedsniveauer, en flerlagsstruktur og de bedste naturlige materialer opfylder denne madras alle krav til perfekt søvn for børn.

Materialeindhold: 100 % polyuretan

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kids Collective Børnemadras 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera-betræk, 10 cm høj, hvid med lagen
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers