10% på kategorien BØRNEVÆRELSE 🛏️
10% på kategorien BØRNEVÆRELSE 🛏️
Kopiér koden:
LGG18944
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
"

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Kids Collective Babymadras 70x140 cm KOKOS med quiltet aloe vera-betræk, 10 cm høj hvid uden lagen
-34%
p.t. udsolgt

Kids Collective Babymadras 70x140 cm KOKOS med quiltet aloe vera-betræk, 10 cm høj hvid uden lagen


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

962 kr
Pris
639 kr
Fri fragt*
Du sparer
323 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A429062

Kids Collective Babymadras 70x140 cm KOKOS med quiltet aloe vera-betræk, 10 cm høj hvid uden lagen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores KOKOS baby- og børnemadras til kræsne og naturbevidste forældre. Ved hjælp af et kokoslag af høj kvalitet har vi udviklet en børnemadras, der kan bære op til 60 kg. Den er åndbar, tilpasser sig barnets krop takket være sin høje punktelasticitet og er selvfølgelig nem at rengøre, hvis noget går galt - takket være det aftagelige betræk. Den er velegnet til side-, mave- og rygsovere, regulerer fugt, afleder varme og giver vores børn en afslappende søvn hele vejen rundt. Så nætterne er fredelige, og morgenerne kan startes med fuld energi. Valgfrit med stræklagen af 100 % bomuld

  • COCONUT FOR CHILDREN: Eco 5-certificeret konstruktion bestående af et lidt fastere kokoslag og støttende koldskum.
  • ALOE VERA BETRÆK: Det quiltede betræk af høj kvalitet (200 g/m²) er gennemvævet med aloe vera, som gør betrækket hyggeligt, blødt, åndbart og særligt hudvenligt. Aftageligt og vaskbart ved 60 grader i tilfælde af spild.
  • OPTIMAL LUFTCIRKULATION: Kombinationen af kokosnød, kvalitetsskum og aloe vera-betræk af høj kvalitet sikrer optimal luftcirkulation og dermed en afslappende søvn for dit barn. Fugt absorberes hurtigt.
  • EUROPÆISK KVALITETSPRODUKT: Vi producerer i hjertet af Europa med 50 års erfaring inden for produktion af baby- og børnemadrasser. Som forældre ved vi, at en god nats søvn er det vigtigste for vores små.
  • BEDSTE SØVN FOR DIT BARN: Testet af kræsne forældre. Med sin flerlagskonstruktion og de bedste naturlige materialer opfylder denne madras alle krav til perfekt søvn for børn.

Materialeindhold: 100 % polyuretan

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kids Collective Babymadras 70x140 cm KOKOS med quiltet aloe vera-betræk, 10 cm høj hvid uden lagen
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers