Babymarkt Mystery Box Jul størrelse L
NYHED

Babymarkt Mystery Box Jul størrelse L



Pris
1.166 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A467085

Babymarkt Mystery Box Jul størrelse L
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babymarkt Oplev Mystery Boxes' magiske verden - den perfekte gave til kommende forældre eller som en overraskelse til dit eget lille mirakel! Hver kasse er en kærligt sammensat overraskelsespakke, der indeholder en række fantastiske produkter til babyer og småbørn. Fra hyggelige tekstiler og praktiske plejeprodukter til sødt legetøj - hver kasse er et lille eventyr, der venter på at blive opdaget!

Hvad gør vores Mystery Boxes så specielle?
  • Overraskelsesmomentet: Lad dig overraske af variationen! Hver kasse indeholder en spændende blanding af nyttige og søde ting, som vil gøre livet med en baby eller et lille barn endnu bedre.
  • Perfekt til enhver lejlighed: Uanset om det er til et babyshower, en fødsel, en julegave eller bare som en kærlig gestus - vores Mystery Boxes er den ideelle gave til enhver lejlighed og bringer glæde til enhver familie.
  • Praktisk og gennemtænkt: Hvert produkt i kassen er nøje udvalgt til at opfylde babyers og forældres behov. Så du får ikke kun smukke ting, men også nyttige ting!
Detaljer om produktet:
  • Spændende udvalg af forskellige produkter til jul
  • Den samlede værdi af produkterne overstiger købsprisen i hver kasse

Inkluderet i leveringen:
  • 5x legetøj til nyfødte
  • 2x sengetøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Babymarkt Mystery Box Jul størrelse L
Babymarkt Mystery Box Jul størrelse L
1.166 kr