SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Pris
746 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333939

EAN: 4000885106909

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Schildkröt vil også fokusere på longboards i fremtiden!

Den trendy freeride-form 41" (104 cm x 24 cm) er udstyret med et sænket dæk lavet af 9-lags limet ahorntræ. Takket være drop-through-teknologien er tyngdepunktet flyttet langt ned. Board Det betyder, at den ligger sikkert på vejen og sikrer et stabilt greb selv ved høje hastigheder. Den finkornede, sorte griptape med logotryk giver et sikkert greb. Style De to nye designs "Cool Chimp" og "God Feather" kombinerer kvalitet og . Andre højdepunkter er de sorte pulverlakerede 7" aluminiumsvogne med farvede bøsninger, de sorte 70 x 51 mm PU-hjul med de bedste køreegenskaber (hårdhedsgrad 88-A) og ABEC 11-kuglelejer af høj kvalitet. Den maksimale belastning er 100 kg. Schildkröt De to nye longboards er perfekte til hverdagsbrug, selv over længere afstande, takket være deres super køreegenskaber.

Schildkröt Det tyske mærke er over 100 år gammelt og anses for at være opfinderen af bordtennisbolden. Schildkröt I dag tilbyder de ud over bordtennis også en meget omfattende kollektion af sjove sportsgrene og anses for at være markedsledende på dette område.

Detaljer om produktet:
  • Mål (længde x bredde x højde): 104 x 24 x 10 cm
  • Board Materiale: Ahorntræ - Kina
  • Materiale hjul: PU-hårdhed 80A
  • Belastningskapacitet: 100 kg
  • Alder: fra 8 år

OBS!
Læs og følg instruktionerne før brug / Brug kun med passende beskyttelsesudstyr / Må ikke bruges i trafikken / Må kun bruges af én person / Opsyn af en voksen anbefales på det kraftigste

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
746 kr