reer Tandbørstningstræner Baby Care
Pris
48 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343221

EAN: 4013283792537

reer Tandbørstningstræner Baby Care
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343221.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Korrekt tandbørstning danner grundlaget for sunde tænder hele livet igennem. Derfor skal dit barn vænnes til grundig mundhygiejne i en tidlig alder. Med specielle tandbørstetrænere kan du øve dig i korrekt pleje med dit barn, allerede inden de første tænder kommer frem. Baby Care læringstandbørste vænner dit barn til at børste sine tænder selvstændigt fra starten - for at sikre en sund tandudvikling og mundhygiejne.

God tandpleje allerede før den første lille tand kommer frem
Mens tænderne stadig er på vej ind, er det bedste tidspunkt at starte din daglige tandplejerutine. Derfor består vores tandbørstetrænersæt af 2 trin - et smertelindrende massagehoved til tandpleje og et silikonebørstetilbehør til pleje af de første små tænder.

Mindsker trykket under tandfrembrud
360°-massagetilbehøret er en nyttig ledsager, når barnet får tænder. De bløde knopper rundt omkring masserer forsigtigt tandkødet og ganen og stimulerer blodcirkulationen, hvilket lindrer smerten ved at tænderne bryder igennem. Forskellige overfladestrukturer giver en varieret massageeffekt. Samtidig hjælper tandbørstens form dit barn med at vænne sig til at børste tænder senere hen.

Ideel til de første børsteforsøg
Omkring 6 måneder er de første mælketænder der - det er tid til at intensivere mundhygiejnen. Børstetilbehøret til niveau 2 har den ideelle størrelse til at nå alle områder af den stadig ret lille mund. Elastiske og ekstra bløde silikonebørster renser forsigtigt de nye tænder og beskytter det følsomme tandkød mod skader.

Sikker og praktisk
For at gøre starten på en daglig børsterutine så behagelig som muligt for dit barn skal risikoen holdes på et minimum - afstandsringen bidrager i høj grad til dette. Den holder altid tandbørsten i en sikker afstand fra halsen og undgår dermed skader. På denne måde kan børstning praktiseres smertefrit, og der kan kun opnås positive erfaringer.

Perfekt til at træne børstebevægelser
Ikke kun børstehovedets tilbehør er specielt tilpasset babyers og småbørns kæber. Håndtaget er også ideelt til små børnehænder. Med sin skridsikre overflade gør den det lettere at øve de korrekte børstebevægelser og gør det nemt for dit barn at tage børstningen i egen hånd.

Til langvarig hygiejnisk brug
Baby Care Tandbørstetræner giver længere brug i forhold til konventionelle tandbørster. For at sikre en ren, stående opbevaring - langt væk fra snavs og bakterier - er den udstyret med en sugekop. Den kan dampsteriliseres til hygiejnisk rengøring. De bidresistente knopper sikrer langvarig brug uden tegn på slitage.

Produktoplysninger
  • farve: hvid/mint
  • 2-delt tandplejesæt (trin 1: 360° massagehoved som læringspen til rengøring / trin 2: rengøringstræner til tandrensning)
  • Med sikkerhedsplade for at forhindre skader i halsområdet
  • Stander med sugekop / holder fast på glatte overflader
  • Hurtig og nem rengøring, kan dampsteriliseres
  • Materiale: silikone
  • Fødevaresikker, fri for PVC, BPA, latex og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Tandbørstningstræner Baby Care
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Tandbørstningstræner Baby Care
reer Tandbørstningstræner Baby Care
48 kr